BEETHOVEN EXPRESS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 804 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Beethoven Express. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 19:08 Voor t geld wat t koste was t niet lekker. Patat was koud en het was allemaal maar karig.
5 mei 2024 om 16:26 Het was weer heerlijk!
25 apr 2024 om 21:18 We hebben meer betaald dan op bon staat, keiharde oude stukken patat zeer slecht!
24 feb 2024 om 23:36 Patat was koud en de pindasaus was vergeten, werd wel nageleverd ,maar dat is in dit geval geen mosterd maar pindasuas na de maaltijd.
20 jan 2024 om 21:48 Snel bezorgd! Alles leek wat te lang gebakken. Niet heel fijn.
18 jan 2024 om 20:19 Mijn saus zat er niet bij. Mocht ik de volgende keer doorgeven. Die volgende keer komt er niet.
14 jan 2024 om 18:59 het duurde 1 uur en 50 minuten. Na 2 x bellen werd zelfs de 2e keer gezegd het is te druk, eet smakelijke en zij gooide de hoorn erop. Ik ben zo ontstemd en zeer ontevreden. Hele slechte service en totaal niet klantgericht
2 jan 2024 om 12:32 Helaas was de braadworst niet gaar
30 nov 2023 om 20:10 Wij hebben ruim van tevoren besteld en het eten kwam exact op het afgesproken tijdstip aan, goed op temperatuur en heel lekker.
26 nov 2023 om 21:17 Na 5 kwartier maar eens gebeld ... toen "moest het er nog in" en was het er met 20 minuten... kort om om 17 uur besteld bijna 2 uur later bezorgd
20 nov 2023 om 16:51 Bezorgtijd 2x langer als aangegeven en dan half koud eten...
18 nov 2023 om 22:19 Heel erg duur voor wat je koopt friet erg hard en verbrand erg klein beetje saus voor veel geld ik denk dat ik wel klaar ben met deze friettent nooit meer